برگزاری دوره آموزشی تکنولوژی فرآوری انواع چای برای ناظران و کارشناسان اجرایی سازمان چای کشور توسط پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای و به استناد درخواست سازمان چای کشور، در روز یکشنبه مورخه پنجم بهمن ماه ۱۳۹۹؛ دوره آموزشی با عنوان "تکنولوژی فرآوری انواع چای- سیاه، سبز و سفید" با مدرسی مهندس سیداحمد تقیشکرگزار محقق گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده چای، در سالن همایشهای ستاد پژوهشکده واقع در لاهیجان برای تعدادی از کارشناسان اجرایی و سرپرست ناظران خرید تضمینی برگ سبز سازمان چای کشور برگزار گردید.
در این دوره آموزشی، اعضای شرکتکننده با
سرفصلهای چون: تاریخچه چای، خصوصیات گیاهشناسی،
شرایط رویشی و آگروکلیماتیکی،
معرفی انواع چای،
خواص سلامتی چای،
آشنایی مختصر با شیمی چای، فرآوری چای سیاه،
فرآوری چای سبز و فرآوری چای سفید آشنا شدند و این فصول توسط مدرس پژوهشکده چای به حاضران آموزش داده شد. در پایان جلسه، دوره بهصورت پرسش و پاسخ ادامه یافت و مدرس دوره به سئوالات شرکتکنندگان در دوره آموزشی پاسخهای مطلوب و فنی دادند. لازم به توضیح است این دوره آموزشی بر اساس مصوبات مشترک کمیته آموزش و ترویج سازمان چای و پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار گردید.