۱۳۹۸/۱۰/۲۲
برگزاری جلسه گروه كارشناسان خبره منتخب موسسه تحقیقات علوم باغبانی
هفدهمین جلسه گروه کارشناسان خبره منتخب موسسه تحقیقات علوم باغبانی در تاریخ 21 / 10 / 98 با حضور آقای دکتر لطیفیان معاون پژوهش و فناوری موسسه و سایر اعضای گروه کارشناسان خبره منتخب موسسه تحقیقات علوم باغبانی و همچنین نمایندگان پژوهشکده های سبزی و صیفی، میوه های معتدله و سردسیری و همچنین گل و گیاهان زینتی در محل ستاد موسسه برگزار شد

برگزاری جلسه گروه کارشناسان خبره منتخب موسسه تحقیقات علوم باغبانی

هفدهمین جلسه گروه کارشناسان خبره منتخب موسسه تحقیقات علوم باغبانی در تاریخ 21 / 10 / 98  با حضور آقای دکتر لطیفیان معاون پژوهش و فناوری موسسه و سایر اعضای گروه کارشناسان خبره منتخب موسسه تحقیقات علوم باغبانی و همچنین نمایندگان پژوهشکده های سبزی و صیفی، میوه های معتدله و سردسیری و همچنین گل و گیاهان زینتی در محل ستاد موسسه برگزار شد. در این جلسه، سه فقره قرارداد انتقال دانش فنی از پژوهشکده سبزی و صیفی، یک فقره قرارداد انتقال دانش فنی از پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری و یک فقره قرارداد انتقال دانش فنی از پژوهشکده گل و گیاهان زینتی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. در این جلسه مقرر شد هر یک از قراردادهای مذکور پس از اعمال اصلاحات لازم توسط پژوهشکده ذی ربط، مجددا به موسسه ارسال شود.