۱۳۹۹/۰۵/۱۵
جلسه بررسی طرح های كلان پژوهشی در سالن گلبرگ موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد
جلسه بررسی و تعیین عناوین طرحهای کلان پژوهشی با حضور معاونین پژوهشی و مدیران دفتر پژوهش و دانش ستاد موسسه و معاونین پژوهشی پژوهشکده های تابعه، راس ساعت 13 مورخ 1399/05/14 به صورت مجازی در محل سالن جلسات گلبرگ برگزار شد
جلسه بررسی و تعیین عناوین طرحهای کلان پژوهشی با حضور معاونین پژوهشی و مدیران دفتر پژوهش و دانش ستاد موسسه و معاونین پژوهشی  پژوهشکده های تابعه راس ساعت 13 مورخ14/05/1399 به صورت مجازی در محل سالن جلسات گلبرگ برگزار شد. در ابتدا آقای دکتر لطیفیان معاون محترم پژوهشی در خصوص موضوع جلسه و اهمیت تدوین طرح های کلان پژوهشی بر اساس نامه ارسالی از سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی پرداختند و در ادامه بیان نمودند که طبق سیاستها و برنامه های کاری سال جاری که مکاتبات و جلسات متعددی برگزار شده مواردی شامل باغبانی دیم، راهکارهای مقابله با تنش های محیطی، مدیریت گرده افشانی و سالم سازی هسته های اولیه از موضاعات مهم هستند که در قالب طرح های کلان قابل ارائه می باشند. سپس نظرات کلیه اعضای جلسه مطرح و به بحث و بررسی پرداخته آنها شد.
در نهایت مقرر شد که کلیه اعضا نظرات جمع بندی شده را به صورت مکتوب تا فردا 1399/05/15 به این موسسه ارسال نمایند.

تهیه کننده و مسوول خبر: دکتر آقاجانزاده
پایان خبر./