۱۳۹۹/۰۵/۲۱
برگزاری همایش مجازی مشاركت عمومی– خصوصی در زمینه تولید بذر سبزی و صیفی در موسسه تحقیقات علوم باغبانی
در تاریخ بیستم مرداد ماه، همایش مشارکت عمومی– خصوصی در زمینه تولید بذر سبزی و صیفی در موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد.

در تاریخ بیستم مرداد ماه، همایش مشارکت عمومی خصوصی در زمینه تولید بذر سبزی و صیفی در موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد. در این همایش که با حضور اساتید محترم پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد، مدیر کل و همکاران محترم دفتر امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی، مدیرکل محترم دفتر امور اقتصادی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، نمایندگان محترم شرکت های بخش خصوصی، اعضای هیات علمی محترم مراکز تحقیقات کشاورزی فارس و اصفهان و با محوریت پژوهشکده سبزی و صیفی برگزار شد. در این همایش نحوه عملیاتی کردن و توسعه مشارکت عمومی خصوصی در کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد این گونه همایش ها در جهت تعامل و ارتباط مستمر دولت و بخش خصوصی و هماهنگی بین بخش ها ادامه داشته باشد.

تهیه کننده و مسوول خبر: دکتر ایمانی