• ساعت : ۱۳:۵۶:۳۳
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ 
  • تعداد بازدید : 214
  • کد خبر : ۳۶۸۸
كارگاه آموزشی زردی و خشگیدكی برگ های نخل خرما در پژوهشكده خرما و میوه های گرمسیری برگزار شد
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری روز یکشنبه 30 شهریور 99 کارگاه آموزشی، ترویجی زردی و خشگیدکی برگ های نخل خرما، با حضور دکتر مستعان  رئیس پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری، مهندس کرد مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی، مهندس حسنی مدیر حفظ نباتات، مدیران، معاونان، وکارشناسان مجموعه سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، کشاورزان و بهره‌برداران در محل سالن اجتماعات پژوهشکده به میزبانی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری برگزار شد.در این کارگاه ابتدا دکتر مرعشی، معاونت پژوهشی، پژوهشکده ضمن خیر مقدم به مدعوین حاضر گزارشی از اهم فعالیتهای علمی، تحقیقاتی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری ارائه کردند.در ادامه مهندس کرد مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی به تبیین اهداف ترویجی کارگاه اشاره و گفت: آموزش‌ها باید با محور ترویج باشد.
سپس دکتر مستعان مجری طرح خشگیدکی برگ خرما گزارشی از طرح  مطالعه عارضه زردی و خشگیدگی برگ‌های نخل خرما، و در ارتباط با  ردیابی و راهکارهای مدیریت خشگیدکی برگ‌های نخل خرما مطالبی را ارائه و به پروژه های طرح شامل، پایش و ردیابی خشگیدکی برگ نخل خرما در منطقه، پایش خشگیدکی نخل خرما با استفاده از تصاویر ماهواره ای و پردازش تصویر، ارزیابی تاثیر عوامل ریزگردها در پیدایش و گسترش خشگیدکی برگ نخل خرما، بررسی فیزیولوژی برگ نخل خرما، مطا‌لله مکانیزم های ایمنی و مقاومت در نخل خرما، بررسی اهمیت اقتصادی عارضه خشگیدکی برگ‌های نخل خرما، بررسی راهکار‌های کنترل عوامل آلودگی قارچی و فیتو پلاسمایی برگ های نخل خرما، بررسی تاثیر مدیریت تغذیه متعادل در کنترل عارضه زردی و خشگیدگی برگ‌های درختان خرما اشاره کردند.در ادامه مهندس امانی، عضو هیات علمی پژوهشکده خرما و میو‌ه‌های گرمسیری در خصوص عوامل دخیل در پیدایش زردی و خشگیدگی برک های نخل خرما اشاره کردند.
آخرین سخنران دکتر اصلاحی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات آموزش‌کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در مورد روش‌های پیشگیری و کنترل زردی و خشگیدگی برگ‌های نخل خرما مطالبی ارائه کردند. در نهایت پانل جمع بندی و پرسش و پاسخ تشکیل شد.

   

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0