عنوان : برگزاری روز مزرعه مركبات با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری
تاريخ :
 ۱۳۹۹/۰۷/۲۱

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رودسر و در راستای اجرای طرح نوین ترویج کشاورزی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کشاورزان، روز مزرعه مرکبات با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج، باغداران و بهره برداران در روز یکشنبه 20 مهر 99 در روستای میانده از توابع شهرستان رودسر در استان گیلان برگزار شد.
در این برنامه دکتر جواد فتاحی مقدم عضو هیات علمی و معاون پژوهشی و دکتر اسماعیل غلامیان عضو هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری حضور یافته و به عنوان مدرس به آموزش باغداران و بهره ‌برداران پرداخته و به سوالاتشان پاسخ دادند.

5.1.0.0