۱۴۰۱/۰۶/۱۳
بازدید رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی كشور جناب آقای دكتر طاهری و جناب آقای دكتر آتشكار مدیر پژوهش موسسه از پژوهشكده پسته شهرستان رفسنجان

بازدید رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور جناب آقای دکتر طاهری و جناب آقای دکتر آتشکار مدیر پژوهش موسسه از پژوهشکده پسته شهرستان رفسنجان

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده پسته، در تاریخ سیزدهم شهریور  ماه 1401 آقای دکتر طاهری رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی به همراه آقای دکتر آتشکار مدیریت پژوهش موسسه در جمع کارکنان پژوهشکده پسته حضور یافته و ضمن آشنایی با کارکنان این پژوهشکده در جریان مسائل پژوهشی و ظرفیت های این پژوهشکده قرار گرفتند. در این جلسه ابتدا آقای دکتر اسماعیل‌پور رئیس پژوهشکده پسته، ضمن خوش آمدگویی به ریاست موسسه علوم باغبانی به معرفی پژوهشکده پرداخته و سپس معاون پژوهشی و مدیر برنامه‌ریزی پژوهشکده به ترتیب در خصوص مسائل پژوهشی و مسائل مالی و اداری پژوهشکده مطالبی ارائه نمودند. همچنین در این جلسه تعدادی از همکاران پژوهشکده به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در رابطه با مسائل اداری و تحقیقاتی پژوهشکده پرداخته و در پایان آقای دکتر طاهری ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی در رابطه با تکمیل نقشه راه پسته، دوره‌های آموزشی مورد نیاز، مجله پژوهشی موسسه، ظرفیت‌های موجود در پژوهشکده و مشکلات تحقیقاتی و مالی پژوهشکده مطالبی بیان نمودند و به سوالات همکاران پاسخ دادند‌. در ادامه رئیس موسسه و هیات همراه از نهالستان تولید نهال استاندارد و گواهی شده پسته پژوهشکده پسته، طرح سایبان پژوهشکده پسته در ایستگاه شماره2 پژوهشکده و همچنین آزمایشگاه گیاهپزشکی پژوهشکده پسته بازدید نموده و در جریان فعالیت های تحقیقاتی مرتبط قرار گرفتند.