۱۴۰۱/۰۹/۰۶
نشست مشترك مدیركل دفتر ارتباطات علمی و همكاری‌های بین‌المللی سازمان تحقیقـات، آموزش و ترویج كشاورزی با محققان و اعضای هیئت‌علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی كشور، نشست مشترک مدیرکل دفتر ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی سازمان تحقیقـات، آموزش و ترویج کشاورزی با محققان و اعضای هیئت‌علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی در سالن جلسات شهید غلامعلی رضایی برگزار شد. این جلسه که با حضور آقایان دکتر ولی نسب مدیرکل دفتر روابط علمی و همکاری‌های بین‌المللی سازمان تات، دکتر طاهری رئیس موسسه‌ی مذکور، دکتر حاجی وند، محققین و اعضای هیئت‌علمی پژوهشکده‌های تابعه (به‌صورت وبینار) برگزار شد به بررسی مواردی همچون آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران با نحوه‌ی توسعه ارتباطات علمی و تحقیقاتی با سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی، راه‌هاي استفاده بهینه از فرصت‌هاي موجود در برقراري همکاري‌ها و بررسـی مسیرهای تسـریع و تسهیل اجراي همکاري‌هاي بین‌المللی پرداخته شد.
ابتدا، آقای دکتر ولی نسب در قالب یک کارگاه آموزشی آئین‌نامه‌ها، شیوه‌نامه‌ها و قوانین موجود برای استفاده محققان و اعضای هیئت‌علمی در حوزه‌های مختلف اعم از مأموریت پژوهشی، فرصت‌ مطالعاتی، شرکت در کنفرانس‌ها و همایش‌های بین‌المللی، همکاری با بنیاد ملی نخبگان، تدوین یادداشت تفاهم همکاری‌های بین‌المللی را تشریح نمودند. در بخشی دیگر از این نشست که به‌صورت پرسش و پاسخ برگزار شد، ایشان ضمن پاسخ به سؤالات حاضرین، بر استفاده از ظرفیت‌های موجود در راستای تبادل دانش و فناوری با سایر کشورها، دعوت از محققان و دانشمندان خارجی و بهره‌مندی از تجارب آن‌ها، ذیل کارگاه‌‌ها و یا دوره‌های آموزشی، اجرای پروژه‌های تحقیقاتی بین‌المللی مشترک با حمایت مالی مرکز بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، و نیز بر تقویت حضور محققان در همکاری با سازمان‌های تخصصی بین‌المللی تأکید نمودند.