• ساعت : ۲۳:۵:۲۱
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۹/۱۲ 
  • تعداد بازدید : 153
  • کد خبر : ۹۲۷۳
برگزاری وبینار بین‌المللی پژوهشكده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی با شركت كاواساكی‌كیكو ژاپن در حوزه ماشین‌آلات تولید و فرآوری چای
برگزاری وبینار بین‌المللی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی با شرکت کاواساکی‌کیکو ژاپن در حوزه ماشین‌آلات تولید و فرآوری چای
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور و پیرو هماهنگی‌های انجام شده توسط دفتر ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی پژوهشکده چای، ستاد موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، روز چهارشنبه 30 نوامبر 2022 برابر با نهم آذر ماه 1401، از ساعت 9 تا 11 صبح به وقت ایران، نشست تخصصی با مدیران شرکت کاواساکی‌کیکو کشور ژاپن در بستر اسکایپ برگزار شد. از آنجا که شرکت کاواساکی‌کیکو سابقه طولانی در ساخت دستگاه‏های مربوط به برداشت و فرآوری چای دارد، در این نشست تخصصی مدیران شرکت مذکور به ارائه فعالیت‌های شرکت در خصوص انواع دستگاه‌های برداشت، فرآوری و کنترل کیفیت چای پرداخته و توضیحات لازم را ارائه نمودند. کاهش مصرف انرژی، زمان فرآوری و افزایش بهره‌وری در کارخانجات چای‌سازی از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود. انواع تجهیزات مربوط به ساخت چای سیاه، چای سبز و اولانگ، دستگاه‌های جانبی مربوط به صنعت چای‌سازی و هم‌چنین تجهیزات کنترل کیفیت از دیگر تولیدات شرکت موصوف بود که در این وبینار بین‌المللی معرفی شدند. مهم ترین دستگاه کنترل کیفی که معرفی گردید با صرف زمان کوتاه، قادر به تعیین ترکیبات مهم کیفی چای از جمله رطوبت، کافئین، پلی‌فنل، نیتروژن و سلولز بوده که می‌تواند در مرحله ارزیابی محصول در خط تولید و رفع نواقص آن و هم‌چنین بهینه‌سازی محصول نهایی بسیار مفید واقع شود.
     لازم به ذکر است در این نشست علاوه بر مسئولین و مدیران موسسه، نماینده دفتر ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی سازمان تات، رئیس، مدیران، اعضای هیات علمی، محققان و کارشناسان پژوهشکده چای، معاون بهبود تولیدات و کارشناسان سازمان چای کشور، مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه صنعت چای، مدیر عامل اتحادیه چایکاران غنچه­های طلایی شمال کشور و سایر فعالان بخش خصوصی صنعت چای حضور داشتند. پس از ارائه مطالب مدیران شرکت ژاپنی و پاسخ‌گویی به سوالات حاضران، در خصوص تداوم‌بخشی ارتباطات علمی و همکاری‌های بین‌المللی بحث و تبادل‌نظر شد. مقرر گردید در آینده‌ی نزدیک با عقد تفاهم‌نامه فی‌مابین، همکاری‌های علمی بین دو کشور در حوزه‌ی چای توسعه یابد.
 

 

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0