۱۴۰۲/۰۳/۱۶
روابط عمومی پژوهشکده چای گزارش داد
حضور نماینده پژوهشكده چای در جلسه خانواده بزرگ جهاد كشاورزی استان گیلان به مناسبت سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد
حضور نماینده پژوهشکده چای در جلسه خانواده بزرگ جهاد کشاورزی استان گیلان به مناسبت سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزده خرداد
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای، در روز شنبه مورخه ۱۳خرداد ماه ۱۴۰۲؛ به مناسبت سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و گرامی‌داشت قیام خونین پانزده خرداد سال ۱۳۴۲، از ساعت ۱۸ تا ۲۰ عصر در محل سالن جلسات ستاد سازمان جهاد کشاورزی گیلان در رشت، جلسه‌ای با حضور جمع کثیری از مدیران اجرایی و تحقیقاتی خانواده بزرگ جهاد کشاورزی گیلان برگزار گردید. در این جلسه، دکتر شیرین‌فکر معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور به عنوان نماینده پژوهشکده حضور داشتند.
مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران شروع و سپس جناب آقای دکتر صالح محمدی ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری امام راحل (ره) و گرامی‌داشت قیام خونین پانزده خرداد و هم‌چنین عرض خیرمقدم حضور مهمان ویژه این مراسم حضرت آیت‌الله حسینی‌مازندرانی، تولیت مدرسه علمیه امام حسین (ع) شهر ری و سایر مدیران اجرایی و تحقیقاتی استان، در خصوص اهمیت تولیدات کشاورزی و امنیت غذایی مطالبی را عنوان و بر این مهم به عنوان وظیفه تمامی مدیران خانواده جهاد کشاورزی تاکید نمودند. سپس در ادامه جلسه آیت‌الله حسینی‌مازندرانی ضمن تقدیر و تشکر از مدیران عرصه جهاد کشاورزی استان، بر داشتن بصیرت مدیران و حفظ اخلاق‌مداری در ارائه خدمات به مردم تاکید و توصیه نمودند که مبنای تصمیم‌گیری مدیران جهادی باید بر اساس تعقل باشد. در پایان جلسه دکتر محمدی ضمن تقدیر و تشکر مجدد از مدیران حوزه‌ی جهاد کشاورزی استان به پاس زحماتشان، اظهار داشتند که الحمدالله تمامی مدیران حوزه‌ی کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان؛ مدیرانی خدوم، متعهد و جهادی هستند.