۱۳۹۹/۱۱/۰۶
پژوهشکده چای گزارش داد
نشست مجازی اعضای هیات علمی دانشكده علوم كشاورزی دانشگاه گیلان با اعضای هیات علمی پژوهشكده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی

نشست مجازی اعضای هیات علمی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان با اعضای هیات علمی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای، در روز یک‌شنبه مورخه پنجم بهمن ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ صبح؛ به صورت مجازی و از محیط اسکایپ با حضور دکتر پیمان معاون پژوهش و فناوری و اعضای هیات علمی گروه‌های آموزشی علوم باغبانی و مکانیزاسیون و ماشین‌آلات کشاورزی دانشکده علوم کشاورزی گیلان از یک طرف و دکتر شیرین‌فکر معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها و اعضای هیات علمی پژوهشکده چای از طرف دیگر، جلسه و نشست تخصصی به منظور تبیین راه‌کارهای انجام پژوهش‌های کاربردی مشترک بین دو مجموعه علمی برگزار گردید.

در این نشست تخصصی طرفین علاوه بر تشریح و تبیین پتانسیل‌های زیرساختی، آزمایشگاهی و پرسنلی؛ به بحث و تبادل‌نظر در خصوص انجام پژوهش‌های کاربردی مشترک پرداختند و توافق مناسبی بین دو مجموعه علمی صورت پذیرفت و مقرر شد تفاهم‌نامه موجود بین دو مجموعه ضمن بازنگری و تجدیدنظر در توسعه تفاهمات، به‌روزرسانی شود و چندین پروژه تحقیقاتی کاربردی در دو حوزه‌ی علوم باغبانی و مکانیزاسیون به صورت اجرای مشترک مورد توافق قرار گرفت.

این نشست تخصصی مجازی بنا به توافق روسای محترم دو مجموعه علمی (دکتر صحراگرد رییس دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان و دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی) و بنا به درخواست کتبی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان برگزار شد و انشاءالله مقرر شده که همکاری علمی بین دو مجموعه با قوت هر چه بیشتر و در راستای انجام پژوهش‌های کاربردی در قالب پروژه و طرح‌های مشترک و هم‌چنین انجام پایان‌نامه‌های دانشجویی مقاطع تحصیلات تکمیلی با تیم رهبری مشترک ادامه یابد.