• ساعت : ۱:۳:۲۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۲/۰۱ 
  • تعداد بازدید : 70
  • کد خبر : ۴۱۷۷
پژوهشكده چای خبر داد
برگزاری كارگاه آموزشی مدیریت تغدیه و اصول صحیح برگ‌چینی باغ‌های چای در شهرستان شفت استان گیلان در قالب طرح یاوران تولید با همكاری پژوهشكده چای

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت تغدیه و اصول صحیح برگ‌چینی باغ‌های چای در شهرستان شفت استان گیلان در قالب طرح یاوران تولید با همکاری پژوهشکده چای

 به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای، در روز سه‌شنبه مورخه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ با هماهنگی سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی گیلان و با حضور مسئول سازمان سرهنگ پاسدار مرادی، رییس اداره چای شهرستان شفت استان گیلان و به مدرسی مهندس بهروز علی‌نقی‌پور رییس ایستگاه تحقیقات چای شهید افتخاری شفت (فشالم) پژوهشکده چای؛ در محل کارخانه چای‌سازی سیاهمزگی شهرستان موصوف با حضور جمع کثیری از چایکاران منطقه و کارشناسان اجرایی و پهنه، کارگاه آموزشی با عنوان "مدیریت تغذیه و اصول صحیح برگ‌چینی باغ‌های چای" در قالب طرح یاوران تولید برگزار گردید.

    در این کارگاه آموزشی که تعداد قابل توجهی از چای‌کاران منطقه و هم‌چنین کارشناسان اجرایی اداره چای شهرستان شفت و کارشناسان پهنه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان حضور داشتند؛ مدرس پژوهشکده چای مدیریت صحیح تغدیه باغ‌های چای را تشریح و تبیین نمودند و با عنایت به این‌ که در آستانه فصل برداشت برگ سبز چای از باغ‌ها قرار گرفته‌ایم، اصول صحیح و استاندارد برگ‌چینی باغ‌های چای توسط مهندس علی‌نقی‌پور محقق پژوهشکده چای برای حاضران به صورت نظری و عملی آموزش داده شد. در پایان این کارگاه آموزشی، مدرس اعزامی پژوهشکده چای؛ به سئوالات شرکت‌کنندگان در کارگاه پاسخ‌های مطلوب و فنی دادند و دستاوردهای کاربردی پژوهشکده در دامنه موضوعی کارگاه انتقال داده شد.

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0