۱۴۰۱/۰۵/۱۵
برگزاری اولین جلسه دوره آموزش كاركنان با عنوان آشنایی با ارقام و پایه های میوه های دانه دار در پژوهشكده میوه های معتدله و سردسیری

در راستای انتقال دانش و تجارب و با هدف توانمدسازی وارتقای دانش فنی  کارشناسان، کارکنان شاغل در مجموعه جهاد کشاورزی اولین جلسه  دوره آموزش کارکنان با موضوع " آشنایی با ارقام و پایه های میوه های دانه دار " توسط آقای دکتر حمید عبداللهی محقق میوه های دانه دار در تاریخ 10 مرداد ماه 1401 به مدت 2 ساعت برگزار گردید. این جلسه با استقبال بسیار خوب با حدود 240 نفر شرکت کننده از طرف جامعه هدف روبرو گردید. با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته جلسات آتی دوره مذکور در تاریخ 7 و 14 شهوریور 1401 برگزار خواهد شد. در پایان اتتین دوره به شرکت کنندگان با رشته شغلی مرتبط گواهی آموزشی در سامانه فراگیر آموزش اعطا می گردد.