۱۴۰۱/۰۹/۱۴
پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری گزارش کرد
حضور معاون پژوهشی پژوهشكده خرما و میوه های گرمسیری در اولین جلسه كمیته علمی استانی هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه شهید چمران اهواز

حضور معاون پژوهشی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری در اولین جلسه کمیته علمی استانی هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه شهید چمران اهواز

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری روز یکشنبه 13 آذر 1401 اولین جلسه کمیته علمی استانی هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور معاونان پژوهشی دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، پژوهشی و ارگان­های اجرایی برگزار گردید.

در این جلسه دکتر مرعشی معاون پژوهشی، پژوهشکده خرما و میوه های گرمسیری به بیان اهمیت و جایگاه پژوهش های کاربردی مراکز تحقیقاتی در حل مشکلات و ارتقای بخش کشاورزی پرداخته و با توجه به اثر بخشی بالای بسیاری از یافته­های تحقیقاتی پیشنهاد کردند گزارشات نهایی پروژه های تحقیقاتی اثر بخش مورد تایید مراکز پژوهشی در کنار مقالات علمی پژوهشی به عنوان بخشی از حداقل امتیاز وتویی در نظر گرفته شود که در جمع بندی مورد تصویب قرار گرفت.