۱۴۰۱/۱۲/۱۶
روابط عمومی پژوهشکده چای گزارش کرد
بازدید رییس شبكه پارك‌های علمی فنی سازمان مركزی دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه از ستاد پژوهشكده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی كشور

بازدید رییس شبکه پارک‌های علمی فنی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه از
ستاد پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، در روز سه‌شنبه مورخه 16 اسفند ماه 1401؛ جناب آقای مهندس معمار رئیس شبکه پارک‌های علمی فنی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه از جمله آقایان دکتر محمدیان‌روشن رئیس ایستگاه تحقیقات گیاهان بوم و دارویی دیلمستان و دکتر ارشاد مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان از بخش‌های مختلف پژوهشکده از جمله آزمایشگاه‌های تخصصی چشش چای، چای‌سازی مینیاتوری و سایر آزمایشگاه‌های تخصصی و هم‌چنین ظرفیت‌های موجود در پژوهشکده چای بازدید به عمل آوردند. در ضمن بازدید موضوع تجاری‌سازی رنگ خوراکی استحصالی از چای، تهیه اپلیکیشن نقشه‌های پهنه‌بندی حاصل‌خیزی، تولید چای و دمنوش‌های ترکیبی، رفع چالش‌ها و امکان توسعه آن‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در نهایت مقرر شد همکاری دو جانبه در این خصوص افزایش و در نهایت محصولات فراسودمند تولید و در سبد مصرف‌کنندگان قرار گیرد.