۱۳۹۹/۱۰/۲۴
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری گزارش داد
برگزاری روز مزرعه كیوی در استان گیلان با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

برگزاری روز مزرعه کیوی در استان گیلان با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و در راستای اجرای طرح نظام نوین ترویج کشاورزی و یاوران تولید در جهت تحقق برنامه های مدیریت دانش و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کشاورزان، مرویجین مسئول پهنه و کارشناسان روز مزرعه کیوی با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری در روز چهارشنبه 24 دی ماه 99 در روستای کشلی حوزه مرکز جهاد کشاورزی لیسار شهرستان تالش با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

در این برنامه دکتر اسماعیل غلامیان و دکتر مالک قاسمی اعضای هیات علمی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری حضور یافته و به عنوان مدرس به آموزش باغداران، کارشناسان و بهره ‌برداران پرداخته و به سوالاتشان پاسخ دادند.

برنامه روز مزرعه کیوی به منظور ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی و تبادل نظر با باغداران، مروجین مسئول پهنه و کارشناسان با موضوعات هرس، تغذیه، آفات، بیماری ها و آبیاری باغات کیوی برگزار شد.

امتیاز :  ۱.۰۰ |  مجموع :  ۱