• ساعت : ۱۲:۸:۳۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
مدیر دانش و اطلاعات موسسه تحقیقات علوم باغبانی
شناخت شرایط رشد محصول و توجه به فرآیندهای رشد، روشی موثر در كاهش اثرات تنش گرمایی است.

مدیر دانش و اطلاعات موسسه تحقیقات علوم باغبانی:
شناخت شرایط رشد محصول و توجه به فرآیندهای رشد روشی موثر در كاهش اثرات تنش گرمایی است.

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی، در 9 مرداد سال جاری دکتر احمد مستعان مدیر دانش و اطلاعات موسسه تحقیقات علوم باغبانی، در گفتگو با ویژه برنامه تخصصی رویش شبکه آموزش سیما به تشریح و ارائه راهکار مدیریت تنش گرمایی پرداختند.

در این گفتگوی تخصصی که با محوریت مدیریت تنش گرمایی خصوصا محصول خرما انجام شد؛ دکتر مستعان ضمن تشریح شرایط اقلیمی اخیر و تاثیر آن بر روی محصولات باغبانی به ویژه خرما، شناخت شرایط رشد محصول و نیز توجه به فرآیند های کاشت و داشت و برداشت هر محصولی را بر اساس روش های نوین باغبانی وانتقال و ترویج آن به بهره برداران و باغداران گامی موثر در کاهش تنش های گرمایی دانستند.

لینک دانلود ویژه برنامه رویش شبکه آموزش سیما - نهم مرداد 1403

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰