۱۴۰۳/۰۵/۲۴
بررسی و تصویب ده دستور در ارتباط با برنامه و بودجه موسسه تحقیقات علوم باغبانی

در ششمین نشست کمیسیون دائمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی
بررسی و تصویب ده دستور در ارتباط با برنامه و بودجه موسسه تحقیقات علوم باغبانی

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی، ششمین جلسه کمیسیون دائمی  موسسه تحقیقات علوم باغبانی در روز سه شنبه23 مرداد با حضور اعضای حقوقی و حقیقی کمیسیون در پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور برگزار شد.
در این نشست که با حضور اعضای حقوقی کمیسیون آقای دکتر جعفری معاون پژوهشی سازمان تات، آقای دکتر دشتی و خانم دکتر باسره نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور، آقای دکتر کسکه نماینده وزارت علوم وآقای مهندس قاسمی مدیر کل بودجه وزارت جهاد کشاورزی و اعضای حقیقی کمیسیون دکتر مهدی طاهری رییس موسسه تحقیقات علوم باغبانی، دکترمحی الدین پیرخضری معاون برنامه ریزی و پشتیبانی موسسه، دکتر عبداللهی عضو کمیسیون، دکتر احمد مستعان مدیر دانش و اطلاعات، مهندس فضلی  مدیرامور مالی، مهندس رحیمی تنها رییس دفتر و مهندس باجی مدیر امور اداری و خانم ها دکتر میرزایی و مهندس نخعی  به میزبانی پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری کشور برگزار گردید، ده دستور در ارتباط با برنامه ها و بودجه جاری موسسه در سال 1403 مورد بررسی و تصویب اعضا گرفت.
در این جلسه دکتر طاهری ضمن ارائه گزارشی از عملکرد موسسه و تشریح دستاوردها و برنامه پیش رو، به ارائه گزارشی تفضیلی از برنامه های خرد و کلان موسسه در حوزه برنامه های پژوهشی و برنامه ریزی، انتقال دانش و اطلاعات و روابط بین الملل موسسه پرداخت و در ادامه دکتر پیرخضری نیز به ارائه برنامه های مرتبط با بودجه و دستور کار جلسه پرداختند.