۱۴۰۳/۰۶/۰۸
معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم باغبانی در نشست کارشناسان خبره حوزه باغبانی:
تسهیل و تسریع در واگذاری ارقام و پایه های جدید معرفی شده گامی مهم در افزایش كمی و كیفی محصولات باغبانی است.

معاون پژوهشی موسسه تحقیقات علوم باغبانی در نشست کارشناسان خبره حوزه باغبانی:

تسهیل و تسریع در واگذاری ارقام و پایه های جدید معرفی شده گامی مهم در افزایش کمی و کیفی محصولات باغبانی است.

معاون پژوهش و فناوری موسسه در جلسه کارشناسان خبره که با حضور نمایندگان معاونت باغبانی،  دفتر فناوری سازمان تات، نمایندگان موسسات، پژوهشکده ها و کارشناسان اقتصادی موسسه برگزار شد، لزوم تسریع و تسهیل آزادسازی ارقام  تاکیید کردند. دکتر گل محمدی به نمایندگان پژوهشکده ها تاکیید کردند برنامه ریزی لازم صورت گیرد تا ارقام معرفی شده هرچه سریع تر در اختیار بخش های خصوصی و شرکت های دانش بنیان قرار گیرند. در این جلسه قراردادهای انتقال فناوری ۲ رقم و ۳ جدایه بیولوژیک به دو شرکت دانش بنیان و یک بخش خصوصی  بحث و بررسی و مورد تایید قرار گرفت.