۱۴۰۳/۰۵/۰۱
برگزاری كارگاه آموزشی با موضوع كنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای با همكاری پژوهشكده مركبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری، به دعوت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن و در راستای اجرای طرح انتقال یافته های تحقیقاتی و به منظور بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کشاورزان، کارگاه آموزشی با موضوع کنترل آفت مگس میوه مدیترانه‌ای با همکاری پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج، باغداران و بهره برداران روز یکشنبه 31 تیر 1403 در روستای سلیمان آباد از توابع شهرستان تنکابن برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی دکتر فاضل حلاجی ثانی از اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده مرکبات و میوه‌ های نیمه ‌گرمسیری حضور یافته، ضمن بازدید از باغات، به عنوان مدرس به آموزش کارشناسان و بهره ‌برداران پرداخته و به سوالاتشان پاسخ دادند.