۱۴۰۱/۱۱/۱۶
نشست نمایندگان حوزه روابط بین الملل در موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، نشست نمایندگان حوزه روابط بین‌الملل موسسه تحقیقات علوم باغبانی در تاریخ شانزدهم بهمن ماه سال یکهزار و چهارصد و یک در سالن جلسات شهید رضایی با حضور دکتر طاهری رئیس موسسه، دکتر گل‌محمدی معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های موسسه، دکتر دستجردی مدیر امور بین‌الملل موسسه و نمایندگان پژوهشکده‌های تابعه با محوریت ارائه گزارش فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه روابط بین الملل در سه ماهه اخیر برگزار شد. در این جلسه ضمن بررسی و بیان سیاست‌های کلی موسسه در حوزه روابط بین الملل از سوی رئیس موسسه، معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های موسسه بر استفاده از فرصت‌های لازم برای انتقال دانش و فناوری، بهره‌گیری از تجربیات متخصصان و اندیشمندان خارجی و یا دانشمندان ایرانی غیرمقیم در حوزه‌های مختلف علوم باغبانی تاکید نمودند. در ادامه این جلسه دکتر دستجردی به ارائه گزارش مجموعه فعالیت‌های انجام شده در حوزه روابط بین‌الملل طی سال‌های 1401و 1402 پراختند. در این جلسه، نمایندگان پژوهشکده‌های تابعه گزارشی از فعالیت‌های انجام گرفته در سه ماهه اخیر در حوزه روابط بین الملل پژوهشکده مربوطه را  بیان نموده و به این ترتیب کشورهای هدف برای برقراری روابط علمی – تحقیقاتی در برنامه‌های سال 1402 در هر حوزه، مشخص شدند.