• ساعت : ۱۲:۳۸:۵۵
روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی گزارش کرد
برگزاری جلسه‌ی كمیته علمی فنی
برگزاری جلسه‌ی کمیته علمی­ فنی
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی كشور، بیست و نهمین جلسه کمیته علمی فنی با حضور آقایان دکتر طاهری ریاست موسسه‌ی مذکور، دکتر گل محمدی معاون پژوهشی، دکتر آتشکار مدیر امور پژوهشی، دکتر مستعان مدیر دانش و اطلاعات، دکتر علی‌حوری مسئول نظارت و ارزشیابی، دکتر بیات رئیس پژوهشکده گل و گیاهان زینتی، دکتر کلانتری عضو هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران، خانم مهندس جوادی کارشناس مسئول پژوهشی، مهندس قاسمی معاون بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی موسسه گیاه‌پزشکی کشور و روسای محترم پژوهشکده‌های تحقیقاتی تابعه (به‌صورت وبینار) در سالن جلسات برگزار گردید.
در این نشست، 7 فقره پروژه‌ی تحقیقاتی مربوط به دو پژوهشکده‌ی خرما و میوه‌های گرمسیری و مرکبات و میوه‌های نیمه گرمسیری موردبحث و بررسی قرار گرفت و در خصوص آن‌ها تصمیم‌گیری شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

5.7.9.0