۱۳۹۸/۱۱/۰۵
گردهمایی پژوهشكده میوه های معتدله و سردسیری برگزار گردید
به گزارش موسسه تحقیقات علوم باغبانی
گردهمایی برنامه ریزی تحقیقاتی پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری روز سه شنبه مورخ1 / 11 / 98 با حضورجناب آقای مهندس طهماسبی معاون محترم وزیر در امور باغبانی،اساتید دانشگاه، مدیران ستادی دفترامور میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید کنندگان و بهره برداران، پژوهشگران، مدیران باغبانی استان ها و مدیران ستادی موسسه در محل موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار گردید

گردهمایی پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری برگزار گردید

گردهمایی برنامه ریزی تحقیقاتی پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری روز سه شنبه مورخ1 / 11 / 98  با حضورجناب آقای مهندس طهماسبی معاون محترم وزیر در امور باغبانی،اساتید دانشگاه، مدیران ستادی دفترامور میوه های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید کنندگان و بهره برداران، پژوهشگران، مدیران باغبانی استان ها و مدیران ستادی موسسه در محل موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار گردید. در ابتدای این گردهمایی یک روزه، جناب آقای دکتر زینانلو رئیس محترم پژوهشکده میوه های معتدله و سردسیری ضمن خوشامدگویی به حضار، در خصوص آمار سطح زیر کشت و تولید میوه های معتدله وسردسیری،اولویت های تحقیقاتی،ایستگاه های تحقیقاتی،گروههای تحقیقاتی پژوهشکده،آمار نیروی انسانی،همکاری های بین المللی، وضعیت حفظ و نگهداری ژرم پلاسم موجود در کلکسیون ها، واردات ارقام، اصلاح و معرفی و پیش بینی ارقام جدید گزارش کاملی ارائه نمودند.