۱۳۹۸/۱۱/۱۴
سومین جلسه كارگروه اقتصادی یافته های تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم باغبانی

سومین جلسه کارگروه اقتصادی یافته های تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم باغبانی

سومین جلسه کارگروه اقتصادی یافته های تحقیقاتی موسسه تحقیقات علوم باغبانی در تاریخ 13/11/ 1398 با حضور آقایان دکتر لطیفیان معاون پژوهش و فناوری موسسه، دکتر رحمانی نماینده دفتر امور اقتصادی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر آقاجانزاده مدیر پژوهشی، دکتر آتشکار مدیر دانش و اطلاعات و دکتر علی حوری مسئول تجاری سازی تحقیقات موسسه و همچنین نمایندگان پژوهشکده های پسته، سبزی و صیفی، گل و گیاهان زینتی، چای و مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری برگزار شد. در این جلسه، ابتدا تحقیقات انجام شده در زمینه اقتصادسنجی و اثربخشی یافته های تحقیقاتی در حوزه محصولات سبزی و صیفی توسط آقای دکتر رافضی عضو هیئت علمی پژوهشکده سبزی و صیفی ارائه و بررسی شد. سپس آقای دکتر صداقت عضو هیئت علمی پژوهشکده پسته، پروپوزال طرح تحقیقاتی با عنوان «اقتصادسنجی و بررسی اثربخشی فعالیت های پژوهشی مؤسسه تحقیقات علوم باغبانی در زمینه ارقام مختلف محصولات باغی» را ارائه نمود که مورد بررسی و تبادل نظر اعضای کارگروه قرار گرفت.