صفحه اصلی
ورود به سایت
درباره ما
تماس با ما
EN
صفحه اصلی
درباره موسسه
ریاست
حوزه ریاست
تشکیلات موسسه
هیات امناء
اعضای هیات امناء
اعضای کمیسیون دائمی
قوانین و مقررات
وظایف اساسی موسسه
روابط بین الملل، سازمان ها و مراکز تخصصی
روابط عمومی
روسای پیشین
معاونت پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
حوزه پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
مدیریت امور پژوهشی
مدیر امور پژوهشی
اعضای هیئت علمی
پسته
چای
خرما و میوه های گرمسیری
سبزی و صیفی
گل و گیاهان زینتی
مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
میوه های معتدله و سردسیری
مدیریت دانش و اطلاعات
مدیر دانش و اطلاعات
آموزش و ترویج
آموزش
ترویج
تجاری سازی
انتشارات
نظارت و ارزشیابی
اعضای کمیته نظارت و ارزشیابی
جلسات و بازدیدها
معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی
حوزه معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی
مدیریت امور مالی
مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی
مدیریت برنامه و بودجه
انتشارات
آثار انتشاراتی موسسه
اعضای کمیته انتشارات
آیین نامه و شیوه نامه های انتشارات موسسه
گزارش برون دادهای انتشاراتی پژوهشکده های تحقیقاتی
اخبار مرتبط
اخبار پژوهشکده ها
ارتباط با ما
آدرس و تماس
صندوق نظرات، پیشنهادات و انتقادات
صفحه اصلی
درباره موسسه
ریاست
حوزه ریاست
تشکیلات موسسه
هیات امناء
اعضای هیات امناء
اعضای کمیسیون دائمی
قوانین و مقررات
وظایف اساسی موسسه
روابط بین الملل، سازمان ها و مراکز تخصصی
روابط عمومی
روسای پیشین
معاونت پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
حوزه پژوهش، فناوری و انتقال یافته ها
مدیریت امور پژوهشی
مدیر امور پژوهشی
اعضای هیئت علمی
پسته
چای
خرما و میوه های گرمسیری
سبزی و صیفی
گل و گیاهان زینتی
مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
میوه های معتدله و سردسیری
مدیریت دانش و اطلاعات
مدیر دانش و اطلاعات
آموزش و ترویج
آموزش
ترویج
تجاری سازی
انتشارات
نظارت و ارزشیابی
اعضای کمیته نظارت و ارزشیابی
جلسات و بازدیدها
معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی
معاون برنامه ریزی و پشتیبانی
حوزه معاونت برنامه ریزی و پشتیبانی
مدیریت امور مالی
مدیریت منابع انسانی و پشتیبانی
مدیریت برنامه و بودجه
انتشارات
آثار انتشاراتی موسسه
اعضای کمیته انتشارات
آیین نامه و شیوه نامه های انتشارات موسسه
گزارش برون دادهای انتشاراتی پژوهشکده های تحقیقاتی
اخبار مرتبط
اخبار پژوهشکده ها
ارتباط با ما
آدرس و تماس
صندوق نظرات، پیشنهادات و انتقادات
ساعت :
۱۱:۳۱:۱
تاريخ :
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
تعداد بازدید :
536
کد خبر :
۳۶۸۵
اطلاعیه كمیته پیش آگاهی درباره تعیین زمان مبارزه تابستانه با آفات و بیماری های مركبات
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمه گرمسیری، به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران مدیریت حفظ نباتات، اطلاعیه كمیته پیش آگاهی درباره تعیین زمان مبارزه تابستانه با آفات و بیماری های مرکبات، تـوجه باغداران و بهرهبرداران
محترم را به نکات ذیل جلب مینمایـد:
برای پیشگیری از خسارت آفت مگس میوه مدیترانه ای، اجرای کامل دستورالعمل مبارزه در کانون های آلوده مناطق مرکزی استان، بویژه باغات مختلط نارنگی انشو پیش رس الزامی است.
تسریع در برداشت تمامی میوه هایی که از نظر فیزیولوژی رسیده باشند، نظیر سیب، گلابی، انجیر و نارنگی انشو پیش رس را ضروری است. شکار انبوه آفت با نصب تله های جلب کننده تغذیه ای حاوی سراتراپ، سراتینکس یا پروتئین هیدرولیزات به تعداد 30 تله در تراکم پائین، 50 تله در تراکم متوسط و 80 تله در صورت مشاهده جمعیت بالا با مشاوره و هماهنگی کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی برابر دستورالعمل مربوطه اقدام شود.
طعمه پاشی براساس دستورالعمل کمیته پیش آگاهی (شکار مگس میوه مدیترانه ای در هرتله بیش از 3 عدد در روز) در باغاتی که میزبان حساس نظیر نارنگی پیش رس وجود دارد، توصیه و تاکید می شود. در صورت نزدیک شدن به زمان رسیدن و برداشت میوه در صورت لزوم طعمه پاشی به فاصله 5 روز تکرار شود.رعایت بهداشت کف باغ با جمع آوری میوه های ریخته شده پای درختان و دفن آنها در عمق 50 سانتی متری خاک و نکات قرنطینه ای در جابجایی میوه بین استان ها و عدم انتقال میوه های آلوده به سایر مناطق استان و مبارزه شیمیایی (کاور اسپری) با حشره کش های مالاتیون یا دیپترکس برابر دستورالعمل مربوطه با نظر کارشناس حفظ نباتات و کلینیک گیاهپزشکی، 25 روز قبل از رسیدن و برداشت میوه مورد تاکید است.
در صورت مشاهده کانون های آلوده به آفات شامل سپردار قرمز، سپردار قهوه ای و کنه در اسرع وقت نسبت به کانون کوبی باغات و صرفا درختان آلوده با حشره کش و کنه کش های توصیه شده، اقدام شود.زمان مناسب برای مبارزه شیمیایی نوبت دوم علیه آفت غالب باغات (بالشک مرکبات) را از تاریخ 30 شهریور ماه امسال به مدت 3 هفته بعد از زمان شروع مبارزه می باشد.
قبل از مبارزه شیمیایی، باغداران با ارائه نمونه های حاوی آفت جمع آوری شده از باغ به کارشناسان حفظ نباتات و کلینیک های گیاهپزشکی مشاوره و با دریافت نسخه گیاهپزشکی نسبت به تهیه سموم توصیه شده از فروشگاه های مجاز و معتبر در قبال اخذ فاکتور اقدام کنند.مصرف روغن امولسیون شونده (ترجیحاً روغنEC ) همراه با سموم توصیه شده به میزان 3 تا 5 لیتر در 1000 لیتر آب توصیه می شود. در صورت افزایش دمای هوا به بیش از 33 درجه سانتیگراد از مصرف روغن امولسیون شونده خودداری شود.مبارزه با آفات در این مرحله به صورت لکه گیری اقدام و از سمپاشی درختان بدون آفت خودداری شود و برای پیشگیری از تنش های محیطی آبیاری درختان قبل از مبارزه شیمیایی انجام شودتوصیه می شود برای پیشگیری از اثرات سوء احتمالی از مصرف سموم و روغن امولسیون شونده فاقد مشخصات، تاریخ منقضی و توصیه نشده خودداری و از اختلاط حشره کش ها با کودهای شیمیایی همراه سمپاشی اجتناب و از حشره کش های توصیه شده شامل، آدمیرال، آپلاود، دورسبان، استامی پراید، اتیون و مالاتیون استفاده شود.
امتیاز
 : 
۰
 | 
مجموع
 : 
۰
برچسب ها
5.7.9.0
V5.7.9.0