عنوان : دیدار و نشست تخصصی موسس بنیاد ملی سبك زندگی سالم ایرانی با رییس پژوهشكده چای
تاريخ :
 ۱۳۹۹/۰۷/۱۹

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای در روز چهارشنبه مورخه ۱۶ مهر ماه ۱۳۹۹؛ پروفسور علی کرمی موسس بنیاد ملی سبک زندگی سالم ایرانی اسلامی با دکتر سراجی رییس پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی با حضور در دفتر کار رییس پژوهشکده دیدار کردند و نشست تخصصی داشتند. در این نشست طرفین ضمن معرفی مجموعه های تحت مدیریت و بیان مهمترین دستاوردهای شاخص؛ راه کارهای لازم برای انجام فعالیت های مشترک را به بحث و تبادل نظر گذاشتند. در این نشست، پروفسور کرمی اهداف ۲۱ گانه بنیاد ملی سبک زندگی سالم ایرانی را برای رییس پژوهشکده چای تشریح و تبیین نمودند و عنوان کردند اهداف مهمی چون؛ توسعه سبک زندگی سالم در سراسر کشور، توسعه تولید و مصرف محصولات غذایی سالم و ارگانیک، توسعه روستاها برای تولید و اشتغال و مهاجرت معکوس، اصلاح الگوی مصرف و کاهش ضایعات از جمله ضایعات بخش کشاورزی و ... از جمله اهداف مهم بنیاد است که بخش کشاورزی در تحقق آن ها می تواند همکاری و همراهی کند. ایشان عنوان کردند با توجه به اهمیت ویژه و استراتژیک محصول چای و دم نوش های دیگر گیاهی در کشور در بحث سلامت جامعه و با عنایت به وجود پتانسیل های مناسب برای تولید چای سالم و ارگانیک در کشور و نقش بی بدیل پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی در مدیریت پژوهش و دانش محصول چای و حتی سایر دمنوش های گیاهی و وجود ساختارهای مناسب پژوهشی و عرصه های مناسب در ایستگاه های تحقیقاتی و هم چنین مقبولیت ویژه پژوهشکده در منطقه؛ درخواست همکاری با بنیاد ملی سبک زندگی سالم را داشتند و از طرفی موسس محترم این بنیاد قول مساعدت های لازم در حوزه پیشبرد اهداف پژوهشکده در حوزه های کاری مرتبط را دادند. در این نشست دکتر سراجی ضمن تبیین و تشریح وظایف پژوهشکده و ارائه توانمندی ها و پتانسیل های پژوهشی و دانشی؛ عنوان کردند که مسائل مطرح شده با همکاران و ستاد موسسه مورد بررسی و بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت و در آینده نزدیک چگونگی همکاری با بنیاد ملی را به استحضار موسس محترم این بنیاد خواهد رساند. لازم به ذکر است که این نشست خصوصی و کاملا تخصصی حدود یک و نیم ساعت به طول انجامید.

5.1.0.0