عنوان : حضور نمایندگان پژوهشكده در جلسه مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد كشاورزی گیلان با موضوع هم‌اندیشی امكان استخراج كافیین از ضایعات چای
کد خبر : ۳۷۵۵
تاريخ :
 ۱۳۹۹/۰۷/۲۰ 
ساعت : ۹:۵۴:۴۰

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای، در روز چهارشنبه مورخه 16 مهر ماه 1399؛ جلسه‌ای با حضور سرکار خانم دکتر سکوتی‌فر نماینده دفتر صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی، دکتر جوادزاده مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان گیلان، دکتر رحمت‌سمیعی رییس سندیکای کارخانجات چای شمال کشور، نمایندگان مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، نمایندگان پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی خانم مهندس روفی‌گری‌حقیقت رئیس گروه فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت پژوهشکده و آقای مهندس تقی‌شکرگزار مسئول آزمایشگاه چشش و فرآوری پژوهشکده، نمایندگان سازمان چای کشور آقایان مهندس سنجری و فتاح‌پسند، آقای دکتر نجفی مدیر عامل شرکت پرسا و آقای دکتر دهنادی مدیر عامل شرکت هوا افزار توس با موضوع امکان استخراج و تولید کافیین از ضایعات چای در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان برگزار شد.

     در ابتدای جلسه آقای دکتر جوادزاده ضمن خیر مقدم، نسبت به ارائه آماری در خصوص سطح زیر کشت انواع محصولات کشاورزی در استان گیلان، تعداد بهره‌برداران و تعداد واحدهای صنعتی در صنایع تبدیلی کشاورزی پرداخت و در ادامه گزارشی از وضعیت تولید چای در سال جاری در استان را ارائه و تبیین نمود. در این جلسه نمایندگان شرکت‌های پرسا و هوا افزار توس و هم‌چنین مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به شرح پروژه‌های صنعتی خود برای استخراج کافیین از ضایعات چای و برآورد اقتصادی پیاده‌سازی آن در سطح واحد تولیدی پرداختند و هر یک از این نمایندگان چگونگی اجرای مراحل استخراج در واحد تولیدی خود را بیان داشتند و موضوع به بحث، بررسی و تبادل نظر گذاشته شد. در نهایت تصمیم‌گیری لازم برای روند  امکان استخراج کافیین از ضایعات چای با استفاده از فناوری‌های نوین برای ایجاد ارزش افزوده مصوب گردید و مقرر شد در دستور کار کارگروه موصوف قرار گیرد.


   




تعداد بازدید : 30

بازگشت           چاپ چاپ         
 
5.1.0.0
V5.1.0.0