اعضای کمیته معرفی رقم، در جلسه روز چهار شنبه 28/08/1399 با معرفی و نامگذاری رقم جدید خربزه با نام "فیروزی 99" موافقت نمودند. ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور جناب آقای دکتر حاجیوند و همچنین داوران معرفی رقم (آقایان دکتر خدادای و مهندس رافضی، از پژوهشکده سبزی و صیفی و آقای دکتر سبحانی ، از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان خراسان رضوی) از طریق وبینار در این جلسه حضور داشتند. در این جلسه، جناب آقای دکتر ناروییراد، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی سیستان (زابل) و مجری پروژههای معرفی رقم فیروزی 99، پیرامون ویژگیهای رقم خود بیان داشتند: خربزه فیروزی بالاترین سطح زیر کشت و گردش مالی را در بین خربزههای بومی منطقه سیستان دارد، ایشان خاطر نشان ساختند که عملکرد، قطر گوشت میوه و همچنین درصد مواد جامد محلول در رقم اصلاح شده فیروزی، به میزان قابل توجهی بالاتر از جمعیت بومی فیروزی است ضمن اینکه رقم معرفی شده، بر خلاف جمعیت بومی فیروزی، دارای یکنواختی بسیار بالا در شکل میوه و صفات گفته شده میباشد و به این لحاظ از بازار پسندی بسیار بالایی در منطقه برخوردار است. در نهایت، پس از استماع دفاع جناب آقای دکتر ناروییراد، نظرات اعضای محترم کمیته معرفی رقم و داوران و همچنین بیانات ریاست محترم موسسه تحقیقات علوم باغبانی، اعضای کمیته با معرفی رقم جدید و نامگذاری آن بنام " فیروزی 99" موافقت نموند.