۱۳۹۹/۱۰/۱۷
گزارش بازدید معاون وزیر در امور باغبانی، ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی و هیئت همراه از طرح‌ها و فعالیت‌های باغبانی انجام شده در استان فارس

صبح امروز مورخ هفدهم دی ماه 1399، محمد مهدی برومندی معاون وزیر در امور باغبانی و شکراله حاجی‌وند ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی به همراهی جمعی از مسئولین باغبانی کشور، به‌منظور بررسی و پیگیری طرح‌ها و فعالیت باغبانی انجام گرفته، وارد استان فارس شدند.
در ابتدای ورد، این هیات مورد استقبال حسین پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، محمد محمدی جانشین معاون بهبود تولیدات گیاهی و مجیدرضا پاکاری مدیر باغبانی این سازمان قرار گرفتند.
در ادامه معاون وزیر و دکتر شکراله حاجی وند ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی و هیئت همراه در نشستی که در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز با حضور حسین پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس  با سید محسن تقوی رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، قره قانی رئیس بخش باغبانی و جمعی از اساتید این دانشکده برگزار شد، حضور یافتند.
سپس طی بازدیدی توسط معاون وزیر در امور باغبانی و رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی، هیئت همراه و حسین پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سیدمحسن قائمی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در این سازمان، نهال‌های وارداتی مجول خرما و تولید نهال در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز مورد ارزیابی قرار گرفت.
 در این بازدید سید محسن تقوی رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز، علی قره‌قانی رئیس بخش باغبانی، سید محمد جعفر ناظم‌السادات رییس مرکز پژوهش‌های علوم جوی و اقیانوسی و جمعی از اساتید این دانشکده در این بازدید حضور داشتند.
غلامرضا تقوی مدیرکل دفتر گل و گیاه زینتی، گلخانه و قارچ خوراکی معاونت باغبانی، زهرا جلیلی مقدم مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت باغبانی، مرتضی گل‌محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه گرمسیری کشور و شاهین رستم‌پور مشاور معاون وزیر و مسئول طرح و برنامه معاونت باغبانی  نیز در این سفر معاون وزیر در امور باغبانی و رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی را همراهی و در این بازدید شرکت داشتند.
در ادامه ارزیابی طرح‌ها و فعالیت‌های باغبانی استان فارس، محمد مهدی برومندی معاون وزیر در امور باغبانی و دکتر حاجی‌وند رئیس موسسه تحقیقات علوم باغبانی و هیئت همراه، حسین پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس‌، ابراهیم زارع رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس و هیئت همراه، گلخانه نگهداری ارقام مختلف مرکبات مقاوم به بیماری جاروک و گلخانه تولید نهال‌های عاری از ویروس در مرکز تحقیقات و آموزش  کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس  ایستگاه زرقان را مورد بازدید قرار دادند.
غلامرضا تقوی مدیرکل دفتر گل و گیاه زینتی، گلخانه و قارچ خوراکی معاونت باغبانی، زهرا جلیلی مقدم مدیر کل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری معاونت باغبانی، مرتضی گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری کشور و شاهین رستم پور مشاور معاون وزیر و مسئول طرح و برنامه معاونت باغبانی  نیز در این سفر معاون وزیر در امور باغبانی و ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی را همراهی و در این بازدید شرکت داشتند.
در ادامه و پس از اقامه نماز جماعت به امامت لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز و تولیت آستان احمدی و محمدی (ع) در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) طی نشستی محمد مهدی برومندی معاون وزیر در امور باغبانی ، ریاست موسسه تحقیقات علوم باغبانی و  هیئت همراه و حسین پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سید محسن قائمی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در این سازمان، رزاق‌منش مدیر شعب بانک کشاورزی استان فارس  و هیئت همراه با آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس و تولیت استان مقدس احمدی و محمدی(ع)، در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (علیهم االسلام) (شاهچراغ) با هدف آغاز فعالیت های  تولیدی و اقتصادی  کشاورزی توسط این تولیت را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.