۱۴۰۰/۰۸/۲۷
كتاب راهنمای پایه‌های درختان میوه هسته‌دار در سومین دوره هفته كتاب ملی كشاورزی و منابع طبیعی عنوان كتاب شایسته تقدیر را بدست آورد

کتاب راهنمای پایه‌های درختان میوه هسته‌دار در سومین دوره هفته کتاب ملی کشاورزی و منابع طبیعی عنوان کتاب شایسته تقدیر را بدست آورد

به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، در سومین دوره هفته کتاب ملی کشاورزی و منابع طبیعی، کتاب "راهنمای‌ پایه‌های درختان میوه هسته‌دار" نوشته پژوهشگر موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور، جناب آقای دکتر ابراهیم گنجی‌مقدم و سرکار خانم دکتر محبوبه زمانی‌پور عضو هیات علمی گروه کشاورزی، دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه ولایت ایرانشهر، به عنوان کتاب "شایسته تقدیر" معرفی شد. کسب این افتخار بزرگ را خدمت نویسندگان محترم و همه همکاران گرامی خصوصا همکاران پرتلاش پژوهشکده میوه‌های معتدله و سردسیری تبریک عرض می‌نماییم.