۱۴۰۰/۰۹/۰۶
مشاركت فعال موسسه تحقیقات علوم باغبانی در پنجمین نشست وبینارهای مشترك سازمان تحقیقات آموزش و ترویج كشاورزی با دانشگاه توتوری ژاپن و آژانس همكاری‌های بین‌المللی JICA

مشارکت فعال موسسه تحقیقات علوم باغبانی در پنجمین نشست وبینارهای مشترك سازمان تحقیقات  آموزش و ترویج كشاورزی با دانشگاه توتوری ژاپن و آژانس همكاری‌های بین‌المللی  JICA

پنجمین نشست از سری وبینارهای مشترک سازمان با دانشگاه توتوری ژاپن با مشارکت آژانس همکاری‌های بین‌المللی (JICA) روز چهارشنبه سوم آذر ماه سال جاری (برابر با 24 نوامبر 2021) با حضور اساتید و مسئولان دانشگاه توتوری، کارشناسان جایکا، محققان و کارشناسان ایرانی و با حضور فعال پژوهشکده‌های تابعه موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد. در این نشست آقای دکتر مسلم جعفری عضو هیات علمی و محقق انجیر در خصوص توسعه کشت دیم در اراضی شیب‌دار در ایران، سخنرانی نمودند.

امتیاز :  ۲.۰۰ |  مجموع :  ۱