۱۴۰۱/۱۱/۰۳
بیست و هشتمین جلسه كمیته علمی فنی موسسه تحقیقات علوم باغبانی كشور برگزار شد
بيست و هشتمين جلسه كميته علمي فني موسسه تحقيقات علوم باغباني كشور برگزار شد
به گزارش روابط عمومي موسسه تحقيقات علوم باغباني كشور، بيست و هشتمين جلسه كميته علمي-فني موسسه تحقيقات علوم باغباني كشور در مورخ يكشنبه دوم بهمن ماه سال يكهزار و چهارصد و يك با حضور دکتر طاهری رئیس موسسه، دكتر گل‌محمدي معاون پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌های موسسه، مدیران ستادی و اعضاء کمیته علمی- فنی، در سالن جلسات شهید رضایی موسسه و به صورت مجازی با محوریت بررسی شش فقره پروژه تحقیقاتی، پنج فقره عنوان پایان‌نامه تحصیلات تکمیلی و هشت فقره اثر انتشاراتی برگزار شد. در ابتدای این جلسه دکتر گل‌محمدی پیرامون سیاست‌های حوزه پژوهش و فناوری موسسه، مطالبی در زمینه ضرورت اولویت‌بندی پروپوزال‌های تحقیقاتی بر اساس سیاست‌های کلان موسسه، توجه بیشتر به افزایش کیفیت طرح‌ها/ پروژه‌های تحقیقاتی و لزوم بررسی تصویت عناوین پایان‌نامه‌ها در کمیته علمی-فنی موسسه بیان نمودند. در ادامه این جلسه رؤسای پژوهشکده‌ها، پروپوزال‌های تحقیقاتی در حوزه تخصصی را ارائه نمودند و نیز دکتر آتشکار پیشنهادهای واصله در خصوص مشارکت در پایان‌نامه‌هایی دانشجویی و دکتر مستعان آخرین دستاوردهای پژوهشی داوری شده را جهت بررسی و اعلام نظر حاضرین مطرح ساختند.