• ساعت : ۹:۱۷:۴۶
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۲۰ 
  • تعداد بازدید : 53
  • کد خبر : ۱۰۵۰۴
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه ‌گرمسیری گزارش داد
برگزاری وبینار آموزشی و ترویجی با موضوع برداشت، خشك كردن و نگهداری انجیردر پژوهشكده مركبات و میوه های نیمه گرمسیری

برگزاری وبینار آموزشی و ترویجی با موضوع برداشت، خشک کردن و نگهداری انجیردر پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، وبینار آموزشی و ترویجی با موضوع برداشت، خشک کردن و نگهداری انجیر با تدریس دکتر حمید زارع عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و با حضور کارشناسان ترویج، باغداران، بهره برداران، کارکنان پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و سایر همکاران از موسسات و مراکز تحقیقاتی روز سه شنبه 16 اسفند 1401 به صورت وبیناری در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری برگزار شد.

وبینارهای آموزشی و ترویجی با هدف انتقال نتایج تحقیقات و ارتقاء سطح دانش فنی کارشناسان، باغداران و بهره برداران توسط پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در بستر مجازی از شبکه اجتماعی کشاورزی ایران (تاک) برگزار می شود. علاقمندان می توانند با ورود به شبکه اجتماعی کشاورزی ایران (تاک)، ویترین، خدمات علمی آموزشی و ترویجی، شبکه آموزش مجازی کشاورزی، کانال موسسات و مراکز ملی و پژوهشی، کانال موسسه تحقیقات علوم باغبانی، کانال پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در این کلاس ها شرکت نمایند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0