• ساعت : ۱۰:۴۹:۵۸
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۱/۳۰ 
  • تعداد بازدید : 196
  • کد خبر : ۴۱۷۲
روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری گزارش داد
برگزاری اولین كارگروه تخصصی مركبات و میوه های نیمه گرمسیری در سال 1400 به صورت مجازی

برگزاری اولین کارگروه تخصصی مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در سال 1400 به صورت مجازی

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری، اولین کارگروه تخصصی مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و دویست و نود و سومین و اولین جلسه شورای پژوهشی در سال 1400 در روز یکشنبه 29 فروردین 1400 با حضور دکتر مرتضی گل ‌محمدی ریاست پژوهشکده، معاونین، روسای ایستگاه ها و گروه های تحقیقاتی و اعضای کارگروه به صورت مجازی در پژوهشکده مرکبات و میوه ‌های نیمه‌ گرمسیری برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات همکاران، به نام گذاری سال 1400 به نام تولید، پشتیبانی ها و منانع زدایی ها توسط رهبر معظم انقلاب اشاره و برنامه های پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری در سال جاری جهت نیل به شعار تولید، پشتیبانی ها و منانع زدایی ها در محصولات باغبانی را تشریح نمودند. ایشان همچنین ضمن آرزوی سالی خوب و پر برکت برای همه مردم ایران به خصوص کارکنان پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، از زحمات همه محققین، مدیران و کارکنان در ستاد و ایستگاه های تابعه در سال 99 تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه 3 گزارش نهایی با عناوین ارزيابي ميزان مقاومت به سرما در ارقام مختلف زيتون ، ارزیابی مقاومت به شوری در ژنوتیپ های انتخابی زیتون، بررسي اثر محلول پاشي ساليسيليك اسيد بر ويژگي هاي رويشي، پومولوژيكي و عملكرد برخي ارقام زيتون در شرايط كم آبياري ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نتایج آنها به زودی در سایت پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه‌گرمسیری بارگذاری خواهد شد.

همچنین چند پروپوزال پروژه تحقیقاتی با عناوین ارزیابی تحمل به تنش یخ زدگی ژنوتیپ های انار بر اساس شاخص های فیزیولوژیکی در ساوه، بررسی مقایسه‌ ای صفات کمی و کیفی پرتقال دورگ شماره چهار رامسر به منظور معرفی رقم جدید، پروپوزال دانشجویی مقطع دکترا با عنوان ارزیابی روند تغییر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و ترکیب های فلاونوئیدی هشت ژنوتیپ پرتقال توسرخ طی رسیدن فیزیولوژی و نگهداری، پروپوزال دانشجویی مقطع دکترا با عنوان ارزیابی تغییرات فیزیولوژی رسیدن میوه شش ژنوتیپ پرتقال معمولی روی درخت و طی نگهداری بر اساس ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی، کمیت و کیفیت سنجی ترکیب‌ های فلاونوئیدی، ارزیابی کنه کش جدید در کنترل کنه قرمز مرکبات، استفاده از چند ترکیب غذایی در افزایش عملکرد و خصوصیات کیفی مرکبات مورد بحث و بررسی و مورد تصویب کارگروه قرار گرفت.

 

 

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    5.7.9.0
    V5.7.9.0