برگزاری کارگاه آموزشی و ترویجی عملیات پس از برداشت مرکبات در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری، کارگاه آموزشی و ترویجی عملیات پس از برداشت مرکبات روز چهارشنبه 14 مهر 1400 به سفارش شرکت دانش میوه خاورمیانه با حضور کارشناسان و نمایندگان شرکت با رعایت پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا در پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری برگزار شد.
در ابتدای کارگاه دکتر مرتضی گل محمدی رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری طی سخنانی به معرفی پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری و فعالیت های پژوهشی و طرح های در دست اجرای آن پرداخت.
در ادامه این دوره آموزشی و ترویجی دکتر جواد فتاحی مقدم، دکتر حسین طاهری، دکتر اسماعیل غلامیان، دکتر مازیار فقیه نصیری و دکتر طاهره رییسی از اعضای هیات علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی و پژوهشکده مرکبات و میوه های نیمه گرمسیری به عنوان مدرس موضوعات تخصصی شامل عوامل پیش و پس از برداشت در کیفیت میوه و نگهداری در انبار و سردخانه را ارائه دادند.
در ادامه شرکت کنندگان در کارگاه از بخشهای تحقیقاتی و طرح های در حال اجرای عملیات پس از برداشت مرکبات بازدید کردند و با آخرین یافته ها و دستاوردهای این بخش آشنا شدند.